OM VÅRE HYBLER

Brevik Hybelhotell består av 44 hybler til leie for bedrifter. hyblene er
23 m2 og inneholder eget bad med tilhørende toalett og dusj. Hyblene er utstyrt med klesskap, seng, kjøleskap og eget skrivebord. Wifi og strøm er inkludert i leien for alle våre enheter, samt vask av fellesarealer samt utvask av hybelen den dagen du ønsker å  flytte ut.

Hybelhotellet har også egne fellesrom for sosiale sammenkomster samt gode parkeringsmuligheter rett på utsiden av bygget. Nærmeste busstopp finner du kun noen få meter fra inngangsdøren.

Våre hybler

Hyblene er klare for innflytting og inneholder det du trenger for å kunne trives hos oss. Klesskap, skrivebord, seng, strøm og fri bruk av Wifi. Sett ditt personlige preg og innred etter nærmere avtale.

Eget bad

Alle våre hybler inneholder eget bad med toalett, vask og dusj. Badene er designet etter moderne standard med blanke overflater som er lett å holde rene.

Felles kjøkken

Våre kjøkken er utstyrt med komfyr og stekeovn. Alle våre kjøkken inneholder også felles spisebord dersom man ønsker å spise middagen i fellesskap.

Felles vaskerom

Hos oss har vi felles vaskeanlegg med vaskemaskiner som er helt gratis å bruke. Såpe og annet forbruksmateriell dekkes av leietakeren selv.

PÅ UTKIKK ETTER HYBEL I BREVIK?

Bildegalleri

Kort gåavstand til nærmeste kjøpesenter

Fantastisk utsikt fra hyblene

Felles vaskerom

100 meter til nærmeste busstopp

Vi tar din sikkerhet på alvor